
E-stoffet Betakaroten har e-nummer E160a og tilhører kategorien fargestoffer.
Matvarene som er listet opp nedenfor inneholder betakaroten. Verdien oppgitt er pr. 100 gram.
NB: Matvaren kan inneholde betakaroten uten at dette er hverken kunstig fremstilt eller tilsatt.
| Matvare | Verdi |
|---|---|
| Cottage Cheese, ost | 33 |
| Hvitost, lettere, type Norvegia | 93 |
| Pultost, type Løiten | 6 |
| Fløtemysost, brunost, lettere | 132 |
| Gomme, Namdal | 98 |
| Prim | 71 |
| Prim, mager | 33 |
| Baconost, smørbar | 188 |
| Magerost, smørbar, 7 % fett | 24 |
| Jarlsberg, lettere | 94 |
| Gudbrandsdalsost, brunost, lettere | 88 |
| Mozzarella, ost, lettere | 109 |
| Nøkkelost, lettere | 100 |
| Camembert, ost, lettere | 48 |
| Magerost, smørbar, 3 % fett | 11 |
| Magerost, smørbar, 9 % fett | 24 |
| Ost, gulost, med vitamin D, lett | 132 |
| Prim, med jern, type Sprett | 71 |
| Pultost, type Hedmark | 6 |
| Egg | |
| Egg, rå | |
| Egg, tilberedt | |
| Omelett, stekt i fett | 15 |
| Eggerøre, stekt i fett | 61 |
| Eggerøre, stekt uten fett | 39 |
| Egg, stekt i myk margarin | 18 |
| Egg, stekt i smør | 23 |
| Egg, stekt i uspesifisert fett | 14 |
| Fjørfe og kjøtt | |
| Fjørfe | |
| Fjørfe, rå | |
| Kylling, overlår (lår uten lårklubbe), kjøtt med skinn, rå | 7 |
| Fjørfe, tilberedt | |
| Kylling, brystfilet, stekt i fett | 9 |
| Kylling, hel, kjøtt med skinn, grillet | 30 |
| Lam, får | |
| Lam, får, rå | |
| Lam, får, tilberedt | |
| Storfe, kalv | |
| Storfe, kalv, rå | |
| Storfe, bankekjøtt, rå | 5 |
| Storfe, bibringe, rå | 11 |
| Storfe, bog, uten knoke, rå | 10 |
På denne siden vil det komme mer informasjon om stoffet betakaroten (E160a), samt linker til relevante artikler og forskning.
Comito AS © 2014 - 2025
Estoffer.no gir deg oversikten over alle e-stoffer med linker til mer informasjon.
All informasjon om estoffer på siden og i eksterne lenker benyttes under eget ansvar.
Besøk også GoldSilver.no for oppdaterte gullpriser og sølvpriser
Webdesign levert av Mediamakeriet